Termeni si conditii

Utilizarea acestui website implica acceptarea acestor termeni si conditii.

S. Electrica Serv SA este inregistrata ca operator de date sub nr. 18645/2011 conform Legii nr. 677/2001.

S. Electrica Serv SA mentine si opereaza acest site pentru prezentarea sa, a serviciilor si produselor pe care le ofera si pentru mentinerea relatiilor cu actualii si potentialii parteneri acceptarea comenzilor pentru produse si servicii.

Aspecte juridice

Prezentul website apartine S. Electrica Serv SA si functioneaza conform prevederilor legale in vigoare ale Statului Roman.

Drepturile de autor asupra intregului continut al site-ului apartin in totalitate S. Electrica Serv SA. Folosirea fara acordul titularului a oricaror dintre elementele acestuia – imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, elemente de grafica web, programe si alte date – se pedepseste conform legilor in vigoare.

Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
– sa cerceteze continutul;
– sa utilizeze informatiile publicate numai cu indicarea sursei;
– sa copieze sau sa tipareasca unele materiale in scop personal, fara comercializarea acestora;
– sa insereze in paginile proprii linkuri (legaturi) catre acest website.

S. Electrica Serv SA isi declina orice raspundere pentru continutul website-urilor la care website-ul sau face trimitere.

Datele si informatiile sunt prezentate numai in scopuri informative.

S. Electrica Serv SA isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura website-ului in orice moment si fara preaviz. Raspunderea integrala pentru orice decizie privind actiuni ale decidentului sau inactiunea sa, luata pe baza informatiilor continute in acest website revine exclusiv decidentului.

Sari la bara de unelte