Sisteme fotovoltatice

Servicii

Sisteme fotovoltatice

S. FISE Electrica Serv S.A., membra a Grupului Electrica, este o companie specializata in dezvoltarea, promovarea si constructia de proiecte fotovoltaice conectate la retea (on-grid) sau independente (off-grid), cu sau fara unitati de stocare, cu o experienta care garanteaza calitatea lucrarilor executate.

Dezvoltam proiecte sustenabile si iti punem la dispozitie o solutie la cheie de producere locala a energiei electrice prin panouri fotovoltaice, potrivita nevoilor tale.

Sistemele de producere locala a energiei electrice care includ panouri fotovoltaice, structuri de susținere, invertoare și instalatii de automatizare, pot fi instalate atât pe sol, cât și pe orice altă suprafață exterioară, precum acoperișurile clădirilor, structuri exterioare sau garaje.

Doriti sa va instalati un sistem fotovoltaic cu sistem de masurare inteligent cu dublu sens, care produce si injecteaza energie electrica in retea, pe care apoi sa o consumati cand aveti nevoie, reducandu-va drastic valoarea facturii de energie  electrica?

Solicitati o oferta personalizata sau intrati in legatura cu inginerii Electrica Serv, la urmatoarele adrese de email:

Pentru clienti rezidentiali prin partenerul Electrica Furnizare

Pentru clienti industriali: fotovoltaic.business@electricaserv.ro

Societatea noastra este inclusa  in lista  instalatorilor validati in cadrul Programului privind instalarea de sisteme fotovoltaice pentru producerea de energie electrica, in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala

Proiectare si executare sisteme fotovoltaice (proiecte la cheie):
  • sisteme fotovoltaice independente (OFF-GRID);
  • sisteme fotovoltaice interconectate la retea (ON-GRID);
  • parcuri fotovoltaice;
  • sistemele fotovoltaice se monteaza pe terasa, acoperis inclinat, carport sau pe sol, utilizand   panouri de ultima generatie, monocristaline, bifaciale,  invertoare conforme cu cerintele ANRE, amplasare pe structuri metalice diverse, in functie de locul amplasarii;

Consultanta si proiectare:
  • Stabilire solutii de implementare impreuna cu beneficiarul;
  • Studiu de solutie pentru racordarea la reteaua electrica;
  • Documentatie pentru obtinerea avizului tehnic de racordare la reteaua electrica;

Asistenta tehnica la punerea in functie.