Termeni și conditii

Nota informare GDPR

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni și condiții.

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. este înregistrată ca operator de date sub nr. 18645/2011 conform Legii nr. 677/2001.

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. menține și operează acest site pentru prezentarea sa, a serviciilor și produselor pe care le oferă și pentru menținerea relațiilor cu actualii și potențialii parteneri, acceptarea comenzilor pentru produse și servicii.

Aspecte juridice

Prezentul website aparține S. „FISE Electrica Serv” – S.A. și funcționeaza conform prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Drepturile de autor asupra intregului conținut al site-ului aparțin în totalitate S. „FISE Electrica Serv” – S.A.. Folosirea fară acordul titularului a oricăror dintre elementele acestuia – imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, elemente de grafică web, programe și alte date – se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorii au urmatoarele drepturi:
– să cerceteze conținutul;
– să utilizeze informațiile publicate numai cu indicarea sursei;
– să copieze sau să tipăreasca unele materiale în scop personal, fară comercializarea acestora;
– să insereze în paginile proprii linkuri (legături) către acest website.

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. iși declină orice răspundere pentru conținutul website-urilor la care website-ul sau face trimitere.

Datele și informațiile sunt prezentate numai în scopuri informative.

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. iși rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura website-ului în orice moment și fără preaviz. Răspunderea integrală pentru orice decizie privind acțiuni ale decidentului sau inacțiunea sa, luată pe baza informațiilor conținute în acest website revine exclusiv decidentului.