Despre

De ce Electrica Serv –S.A.?

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. este, din punct de vedere organizatoric o structură dinamică, ce beneficiaza însa de experiența a peste 120 de ani de activitate în domeniul energetic.

Act constitutiv

Viziunea

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. este unul dintre cei mai performanți prestatori de servicii energetice din România, propunându-și totodata să devină un concurent important pe piața externă.

Principalul obiect de activitate

este realizarea lucrărilor de întreținere și reparații pentru instalațiile de distribuție și transport (110 kV) a energiei electrice, alte activități de prestări servicii, precum și executarea lucrărilor de investiții în sectorul energetic.

Misiunea S. „FISE Electrica Serv” – S.A.

este aceea de a presta servicii de înaltă calitate, care să răspundă cerințelor tuturor categoriilor de clienți, în vederea asigurării alimentării permanente a consumatorilor de energie electrică, în condiții de eficiență maximă și protecție a mediului.

Istoric

S. „FISE Electrica Serv” – S.A. este din punct de vedere organizatoric o structură dinamică ce beneficiază însa de experiența a peste 120 de ani de activitate în domeniul energetic.

Revista InfoElectrica Q1 2020

Raport de sustenabilitate 2020